Nuorten tiimi

Tiimi on Sinua varten!

Nuorten Tiimi on nuorista kuorolaisista koostuva ryhmä, jossa on tällä hetkellä lähes kymmenen jäsentä. Se toimii nuorten äänenkannattajana Nuorten Kuoroliiton asioissa. Tiimi kokoontuu muutaman kerran vuodessa keskustelemaan kuorolaulun uusista tuulista ja suunnittelemaan tulevia haasteitaan. Tavoitteena on lähentää kuorolaisia ja Nuorten Kuoroliittoa tiedottamalla nuorille liiton toiminnasta. Tiimi osallistuu myös liiton toiminnan ideoimiseen ja järjestämiseen nuorten näkökulmasta. Haluamme vähintään yhden tiimiläisen edustamaan meitä ja puhumaan nuorten etujen puolesta liiton hallitukseen. Tämän aiomme toteuttaa jo ensi hallituskaudella.

Yksittäisen kuorolaisen kuoroharrastuksen ei pitäisi rajoittua pelkästään omaan kuoroon. Siksi tiimi pyrkii auttamaan uusien kontaktien synnyssä sekä koti- että ulkomaille. Toimimalla välittäjänä kuorojen ja Nuorten Kuoroliiton välillä tiimi rikastuttaa kuorotoimintaa esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja illanviettojen kautta.

Nuorten Tiimin on tarkoitus näkyä ja kuulua: liiton sivuilla voi käydä tarkastamassa tiimin ja kuorolaulun uudet juorut tiimin kirjaamina, ja tiimimme piristää tästä lähtien myös Sulasol-lehteä. Nuorten Tiimi on Sinua varten! Nyt voit olla vaikuttamassa asioihisi ja tehdä kuorolaulusta vieläkin hauskempaa. Jos sinulla on ajatuksia ja ideoita, kerro ne rohkeasti meille.

"Sanomalehtemme voi sensuuri sortaa, yhdistysten perustaminen voidaan kieltää, puhujien suut voidaan mahtikäskyllä tukkia, mutta kuka voi estää laulamasta kokonaista kansaa, jos se oikein sydämestään tahtoo laulaa?"
- Santeri Alkio (1826–89)

Terveisin,

Nuorten Tiimi


Kuvassa vasemmalta: Emma Hartikka, Rosa-Mari Levola, Aino Herranen, Julia Autio, Linnea Breiling 

* * *

Tutustu myös Nuorten Tiimin blogiin osoitteessa nukl.sulasol.fi/tiiminblogi. Jos kiinnostuit tiimin toiminnasta, ota yhteyttä liiton toimistoon tai suoraan Nuorten Tiimiin, . Tiimin vetäjänä toimii Venla Timberg.

Nuorten tiimi 2015

Venla Timberg (mentori), Nurmijärvi
Rosa-Mari Levola, Vantaa
Simone Stevenson, Mikkeli
Pihla Liikanen, Mikkeli
Anni Kärjä, Joensuu
Liisa Saarilampi, Kuopio
Tiia Toivanen, Kaarina
Lauri Salminen, Kaarina
Aqveliina Ollila, Mikkeli
Henna Väisänen, Mikkeli