Anni Kärjä

Hei!

Olen Kalajoelta kotoisin oleva, mutta Joensuuhun opiskelujen perässä muuttanut vuonna 1995 syntynyt tyttö.

Kuorolaulamista olen harrastanut muistaakseni ensimmäiseltä luokalta asti, aluksi seurakunnan lapsikuorossa. Kalajokisessa Nuorisokuoro Fermaatissa laulamisen aloitin kuudennella luokalla, ja samassa kuorossa olen toistaiseksi vieläkin, ainakin tämän vuoden loppuun. Välimatkan vuoksi käyn harjoituksissa aina silloin kun kotona menen viikonloppuna käymään. Minusta on tosi vaikea lopettaa tutussa ja turvallisessa kuorossa käyminen kun porukka on tuttu ja yhtenäinen, mutta joskus on vain pakko luopua tutussa kuorossa laulamisesta ja kuorothan aina muuttuu uusien kuorolaisten tullessa ja vanhojen lähtiessä.

Joensuussa pyrin pääsemään yliopiston Joy kuoroon ja sitä kautta saada säännöllisen kuoroharrastuksen jatkumaan. Kuorolaulamisen lisäksi olen soittanut vuosien aikana mm. pianoa, viulua ja klarinettia ja tällä hetkellä soittelen niitä vain omaksi ilokseni. Musiikin lisäksi lähellä sydäntäni on erilaiset käsityöt. Tykkään tehdä itselleni villasukkia ja lapasia talven kylmiä pakkasia lämmittämään.

Olen ollut Nuorten Tiimin toiminnassa mukava parisen vuotta ja sen kautta olen saanut uusia ystäviä ja kontakteja ympäri Suomea ja jopa muista Pohjoismaista. Tiimissä uskaltaa kertoa omat mielipiteensä ja voi vaikuttaa muun muassa siihen, millaista ohjelmaa nuorisokuorojen isoissa kuorotapahtumissa on.