Lauri


Hei!

Olen Lauri Salminen vuonna 1999 Turussa syntynyt poika. Nykyään asun Kaarinassa Harvaluodon saarella. Olen Nuorten Tiimin nuorin jäsen ja tällä hetkellä myös ainoa miespuolinen jäsen.

Aloin harrastaa kuorolaulua vasta seiskaluokan alussa, kun aloitin laulamisen Valkeavuoren koulun musiikkiluokkien kuorossa.  Nykyään laulan musiikkiluokan kuoron lisäksi KaMu nuorisokuorossa. Itselleni kuorossa laulaminen on siis melko uusi asia, mutta siitä on tullut nopeasti tosi tärkeä juttu. Kuorossa laulamisen lisäksi aika kuluu lukemalla, elokuvia katselemalla, pelaamalla, pianoa soittamalla ja tietenkin musiikkia kuuntelemalla. Kirjoitan myös Kaarina-lehteen avustajana, joka on mukavaa sivutyötä koulun ohella.

Nyt olen yhdeksännen luokan lopputaipaleella ja hain Kaarinan lukioon musiikkiteatterilinjalle. Toivon tietenkin pääseväni sille linjalle, koska teatteri on asia josta olen aina pitänyt, mutta en ole sitä itse vielä hirveästi harrastunut. 

Olen vasta liittynyt Nuorten Tiimiin, mutta uskon että viihdyn siinä. Toivon että tapaan sen kautta uusia ihmisiä ja saan uusia kokemuksia.