Liisa Saarilampi - Tiimin mentori

Hei vaan kaikille! 

Olen tiimin pohjanmaalaisvahvistus 95-vuonna syntynyt Liisa Saarilampi. Tiimissä olen ehtinyt toimia vasta muutaman vuoden, mutta sitäkin hauskempaa minulla on ollut. Olen siis Tiimin uusin tulokas. Bongasin itseni Tiimiin Nuorten Kuoropäiviltä Oulaisista, kun olin itse laulamassa siellä. Sen jälkeen olen päässyt tekemään vaikka mitä mukavaa muun muassa Sympaatti-festivaalin aikana. 

Tällä hetkellä kuorohistoriani on yllättävän pitkä. Lapsena aloitin koulun lapsikuorossa, mutta yläasteen aikana minulle tuli huikea vuoden tauko laulamisesta, mutta sen jälkeen päätin pyrkiä Oulaisten Nuorisokuoroon. Olen laulanut Oulaisten Nuorisokuorossa keväästä 2009 asti, ja näin Ylivieskalaissyntyisenä se on pitkä väli, mutta palkitseva sellainen! 

Olen soittanut klarinettia 8-vuotiaasta lähtien, ja soittoharrastus jatkuu yhä, tosin vain orkestereiden merkeissä. Kaikki vapaa-aikani ei mene kuitenkaan musiikin kanssa touhuamiseen, vaan yksi rakkaimpiani harrastuksiani on myös leipominen, josta saattaa kohta tulla minulle ammatti, kun lähden Kuopioon opiskelemaan leipuri-kondiittoriksi. Tekemistä siis riittää, mutta en tykkääkään olla toimettomana, mitä täydempi kalenteri, niin sen parempi. 

Lukioaikana ehdin tekemään myös kaiken näköistä muuta, esimerkiksi toimin isosena seurakunnalla, olin lukiomme tutor ja kirjoittelin paikallislehteen artikkeleita. Joskus vanhemmat ihmettelivätkin, että missä vaiheessa käyn koulun, kun olen koko ajan menossa jonnekin muualle. Lukioaikana ehdin myös lueskella kirjoja aika paljon, ja olen tuttu näky Ylivieskan kirjastossa. Elokuvat oli toinen heikkous, ja myönnän että niitä saattaa olla muutama turha tuolla hyllyssä, mutta koskaan ei tiedä jos niitä vaikka haluaisi katsoa. Saa nähdä mihin jatkossa vapaa-aikani menee, mutta en tule Nuorten Tiimiä jättämään.