Pihla Liikanen

Moikka!


Miä oon Pihla Liikanen, 17v tyttö Mikkelistä. Tiimiin päädyin nelisen vuotta sitten laulaessani musiikkiluokkien Cantus Michaelis- kuorossa. Kuoroharrastus on nyt tauolla sopivan kuoron uupuessa, kuorouraa on kuitenkin takana kolme vuotta. Musiikki näkyy miun arjessa silti paljon- pianoa on tullut soitettua lähemmäs kymmenen vuotta. Myös valokuvaaminen, lukeminen ja urheilu ovat iso osa vapaa-aikaa.


Miä tykkään olla tekemisissä kaikenlaisten- ja ikäisten ihmisten kanssa ja se näkyy myös opiskelussa -teen sosiaali- ja terveysalan kaksoistutkintoa toista vuotta. Ihmisläheinen ala tuntui luontevalta valinnalta ja opiskelusta pitävänä ihmisenä päätin ottaa myös lukion amiksen rinnalle.


Tiimin toiminnassa on mukavaa se, että saa oman mielipiteensä kuuluville ja voi vaikuttaa asioihin. Lisäksi pääsee mukaan huippujuttuihin, kuten kuoropäiville- ja festareille. Parasta Nuorten Tiimissä on kuitenkin itse tiimi, porukka joka on täynnä positiivista energiaa ja loistavia ideoita.jossa aloittelen nyt kolmatta lauluvuotta. Cantus on Mikkelin musiikkiluokkien kuoro, ihan huippuporukka! 


Laulaminen ja musiikki on ollut minulle pienestä pitäen tärkeää. Laulamisen lisäksi olen soittanut pianoa reilut seitsemän vuotta. Musiikin ohella rakkaita harrastuksiani ovat valokuvaaminen sekä potkunyrkkeily. Olen sosiaalinen ja nauravainen tyttö, joka tykkää tutustua uusiin ihmisiin.