Venla Timberg 

Moikka! 
Mä olen Venla Timberg ja 19 vuotta jo kerennyt ikää kertymään. Ainakin viisi vuotta on Nuorten Tiimin mukana jo vierähtänyt, enkä kyllä vaihtaisi hetkeäkään pois. Nykyään toimin Tiimin mentorina. Käytännössä siis toimin tsempparina tiimille, sekä pyrin olemaan tiimin osalta yhteydessä kuoroihin ja kuoronjohtajiin sekä muihin tapahtumien vetäjiin. Mentorin hommaan kuuluu kaikkea oikeastaan maan ja taivaan väliltä. Se on välillä haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Ja seisoohan minulla ihana tukijoukko takanani nimeltään Nuorten Tiimi. 

Tällä hetkellä en laula kuorossa, mutta olen laulanut vuosia Nurmijärven musiikkiopiston tyttökuorossa, Laulujoutsenissa sekä Vaskivuoren tyttökuorossa. Odotan oikeaa hetkeä hypätä mukaan kuorohulinaan heti oiken kuoron löydyttyä. Kuorolaulamisen ollessa tauolla, olen keskittynyt yksinlaulamiseen ja kitaran soittoon. Pakko kyllä myöntää, että musiikin ohella monet illat menee istuskellessani parvekkeella kirja kädessä, ainakin kesällä. Olen myös jonkinlainen leffafriikki varmasti. Saatan katsoa saman leffan monta kertaa uudestaan ja silti se on aina yhtä hyvä. Yksi suosikkejani on Mamma Mia! 

Tykkään pitää itseni kiireisenä ja töiden ohilla toimin tosiaan mentorina, vedän jumppaa sekä lapsille muskaria. Kalenteristani ei hirveän montaa täysin tyhjää päivää löydy. Ainakun ihana palkkapäivä koittaa, menee rahani matkustamiseen. Olen huono säästämään vanhempieni sanoja lainaten ” tulevaisuutta varten”.  Kyllähän sitä sitten vanhempana kerkiää!