Äänenkäytön teemapäivä su 11.10.2015 Helsingissä

Kaikille avoin äänenkäytön teemapäivä sunnuntaina 11.10.2015 Helsingissä Bokvillanissa (Hämeentie 125). Tapahtuma on suunnattu ammattilaisille ja harrastajille puhetyöläisistä laulajiin. Vapaa pääsy!

Tietoa tasapainoisesta äänenkäytöstä antavat Balance in Phonation™ Voice Training –opettajat. Päivän aikana pidetään työpajat pop-jazz-laulussa, kansanlaulussa, klassisessa laulussa sekä puheäänenkäytössä. Voit myös teettää äänianalyysin tai kysyä äänenkäyttöön liittyvistä asioista.

Työpajoihin on hyvä ilmoittautua etukäteen osoitteessa: http://bipvt.net/
BiP™ Voice Training, suomeksi Ääntöbalanssi-äänenharjoitusohjelma™, auttaa herättämään uudestaan ihmisen luonnollisen äänentuoton reaktioketjun. Viimeisimpään tutkimukseen perustuvan harjoitusmenetelmän on kehittänyt puheterapeutti ja laulupedagogi FM Ritva Eerola. 

Ritva Eerola pitää luennon, mestarikurssin ja äänianalyyseja. Tapahtuman muut opettajat: Susanna Metsistö ja Suvi Kiiskilä, puheäänen kehittäminen, Katri Liira, pop- ja jazz-laulu, Eeva Riitta Rytkönen ja Meri Metsomäki, klassinen laulu, Sonja Korkman, kansanlaulu.

Lue lisää: http://bipvt.net/

Uutisarkisto