Uudet ansiomerkit

Nuorten Kuoroliitto on uusinut ansiomerkkinsä. Nyt talven keskellä kevättä odotellessa on hyvää aikaa tutustua uusiin merkkeihin ja merkkisääntöihin ja pohtia olisiko aihetta palkita ahkeria tukiyhdistystoimijoita tai innostavaa kuoronjohtajaa lauluvuoden päättävässä kevätkonsertissa!
Myös kuorolaiselle voi hakea omaa merkkiä pitkän laulu-uran kunniaksi!

Liiton uusitut merkit ovat hopeinen kuoromerkki ja pronssinen, hopeinen sekä kultainen ansiomerkki. Uusien merkkien lisäksi Heinz Hofmann -mitali säilyttää arvokkaan paikkansa Nuorten Kuoroliiton korkeimpana tunnustuspalkintona.

Kenelle?

Hopeinen kuoromerkki on tarkoitettu pitkään Nuorten Kuoroliiton kuoroissa laulaneille lapsille ja nuorille.

Pronssinen, hopeinen ja kultainen ansiomerkit on tarkoitettu 5–15 vuotta kuoroissa toimineille kuoronjohtajille tai tukiyhdistystoimijoille ansiokkaasta työstä lapsi- ja nuorisokuorojen hyväksi. Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää myös erityisen ansioituneelle ja pitkäaikaiselle kuorolaiselle.

Heinz Hofmann -mitali voidaan entiseen tapaan myöntää erityisen ansioituneelle kuoronjohtajalle tai erityisen merkittävillä perusteilla aktiiviselle kuorotoimijalle, jonka toiminta on laajalti tunnettua ja tunnustettua. 

Nuorten Kuoroliiton hallitus myöntää merkit sekä Heinz Hofmann -mitalin jäsenyhdistyksen tai muun yhteisön anomuksesta.

Lue lisää merkeistä.

Uutisarkisto